CUM València

Mas de La Cabrera – Tramacastiel i tornada

Quan:
setembre 16, 2018 @ 8:00 am
2018-09-16T08:00:00+02:00
2018-09-16T08:15:00+02:00
On:
Plaça d'Espanya
Plaça de Espanya
46007 València, Valencia
Espanya
Mas de La Cabrera - Tramacastiel i tornada @ Plaça d'Espanya | València | Comunidad Valenciana | Espanya

Coordina: Pere Morant

Eixida a les 08:00 des de P. Espanya (bus)

Excursió facil que transcorre per la vora del riu Regajo de Tramacastiel, fins el naixement del riu i tornada.

Eixirem del Mas de la Cabrera (780 m) pel camí antic que portava a Tramacastiel (890 m), sempre vora riu, gaudint del bosc de ribera, trobarem a banda de grans xopades alguns conreus mig abandonats i petites hortes a prop del poble i tota mena de vegetació en la que destaquen els esbarzers (enguany n’hi ha moltes mores) i la cua de cavall. En poc mes d’un hora arribarem al poble, ací comencem una ruta circular amb pujada a les penyes de la creu de ferro i la del águila (1.100 m), on tindrem la millor vista de tota la vall. Seguirem la sendera per començar la baixada cap el congost on neix el riu, passant primer per les restes de unes trinxeres, pel mirador de Despenyaperros, i per unes balmes que han transformat en corrals per guardar ramat. Des del naixement del riu al poble només queda un passeig, arribarem a bon hora per dinar, de lo nostre o al bar.

Al poble, de bars, soles está la Hostería La Barbacana , on podem dinar, cal reservar amb antelació. El menú de 12 euros, inclou, amanida, fideus am cloïses, y de segon podeu triar entre galtes de porc o salmó a la taronja, gelat, beguda i café. CAL RESERVAR PLAÇA DE RESTAURANT FINS EL DIJOUS 13/9.

Després de dinar tornarem per la vora del riu al Mas de la Cabrera, en poc mes d’una hora, on ens espera el Bus. Evidentment qui no vullga fer tota l’excursió pot quedar-se al poble i esperar a que fem la volta, en eixe cas la distància es queda en 8.5 km amb un desnivell de 110 mts.

DADES TÈCNIQUES DE L’EXCURSIÓ

  • Distància: 15,5/8,5 km
  • Desnivell: 500/110m
  • Dificultat : Mitja/Baixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *