CUM València

Preguntes freqüents

Preguntes sobre el club

Per participar en les activitats del club has de ser soci. Associar-se al CUM és molt senzill. Visita aquesta pàgina on t’oferim tota la informació necessària.

Per apuntar-se a una excursió concreta, envia un mail a muntanya@cumvalencia.es indicant l’activitat i el teu nom, o simplement contesta al mail informatiu que t’arribarà com a soci.

La quota anual per a socis del club té un cost de 24€. Aquesta quantitat s’ha d’abonar mitjançant transferència o ingrés en el compte del CUM que trobaràs en aquesta pàgina.

Preguntes sobre el web del CUM

Si tens fotografies d’alguna excursió i vols que apareguin a la web del CUM, si us plau envia un email a aquesta direcció: info@cumvalencia.es.

Incorpora les fotos com adjunt en el missatge i indica si us plau a quina excursió o activitat corresponen.

Com a soci del CUM et haurien d’arribar tots els correus. Envia’ns un mail a info@cumvalencia.es amb el teu problema i intentarem solucionar-ho el més aviat possible.

Preguntes sobre les activitats

El preu de les excursions depèn del mitjà de transport utilitzat per desplaçar-se a la zona que es va a visitar. Hi ha dues possibilitats:

  • Excursions en BUS: l’import sol ser fix de 15€ per excursió, si bé amb el BONO és més econòmic.
  • Excursions en cotxes particulars: se li paga al conductor la quantitat de 25 cèntims el quilòmetre i tots els passatgers paguen el mateix.

És recomanable calçat de trekking o botes de muntanya que subjectin bé el turmell, roba còmoda, ja sigui estiu o hivern i mínim 1,5 litres d’aigua. En període estival recomanable protecció solar. Se sol esmorzar i dinar en ruta (segons l’activitat), pel que és imprescindible portar menjar en ambdós casos.

Si la sortida és en diumenge acostumem a quedar a la Plaça d’Espanya, a la parada de l’EMT davant de l’estàtua de Sant Vicent Màrtir.

La sortida sol ser habitualment a les 8:00 del matí.

La tornada depèn de la durada de l’excursió, però generalment és el mateix dia a mitja vesprada o un poquet més tard.

En tot cas convé sempre veure els detalls de l’excursió en el Programa d’Activitats.

Sí, pots fer-ho directament al web de la Federació d’Esports de Muntanya.

Els passos són els següents:

  1. Dirigeix-te a aquesta pàgina i prem a “Tramitar” per a una llicència nova.
  2. A la pàgina següent hauràs de triar el tipus de llicència. Els socis del CUM tenen la “A“, excepte petició expressa.
  3. Després veuràs una pàgina informativa amb el preu i hauràs de prémer a “AGREGAR A LA CESTA“.
  4. Una vegada fet això, pots prémer a “TRAMITAR COMPRA” per anar al següent pas.
  5. A la pantalla a continuació, hem de crear un compte nou introduint les dades que se’ns demanen. En el desplegable “Club d’origen“, hem de seleccionar el CUM (codi 1446017)
  6. Finalment anirem a la pàgina de pagament, on ens donaran diverses opcions. També podrem triar que ens enviïn la targeta a casa o al club.

Un apunt final: si paguem mitjançant transferència bancària, és imperatiu enviar a la FEMECV un justificant de la transferència per email a aquesta direcció: femecv@femecv.com

Load More