CUM València

VIATGE DE SETMANA SANTA – CAP DE CREUS

Cuando:
abril 18, 2019 a las 4:00 pm – abril 22, 2019 a las 7:00 pm
2019-04-18T16:00:00+02:00
2019-04-22T19:00:00+02:00
Donde:
Plaça de Espanya
VIATGE DE SETMANA SANTA – CAP DE CREUS @ Plaça de Espanya

VIAJE DE SEMANA SANTA – CAP DE CREUS

Desde el 18-04-19 al 22-04-19

A continuación os pasamos la información del viaje que nuestros compañeros PEPE ROCA y ANGELS CUENCA nos han preparado minuciosamente para la próxima Semana Santa.

Saldremos el jueves por la tarde, ya que es día laborable para muchos. Salida UNICA desde Pl. de España, aunque a la vuelta, como siempre, podrá hacerse parada en la Avda. De Aragón.

CAP DE CREUS, ON ELS PIRINEUS S’ENDINSEN EN LA MAR MEDITERRÀNIA

Del 18 al 22 d’abril de 2019

El Cap de Creus, on els Pirineus s’endisen en la mar Mediterrània, es un espai de gran bellesa, i de gran interés dels del punt de vista paisagístic, geològic, històric i cultural. El recorregut transpirenaic del GR11comença o acaba, segons es mire, en el mateix cap de creus. Una de les nostres exursions recorrerà una de les etapes d’aquest sender de llarg recorregut. Des del punt de vista senderista els camins de ronda son un altre atractiu de la Comarca de l’Alt Empordà, camins que ens duran de cala en cala, entre el Cap de Creus i Portlligat i al voltant del Cap Norfeu (Roses). El Camí de Sant Jaume català també comença en esta comarca de Catalunya, i dedicarem una excursió a recorrer una de les primeres etapes d’este camí.

Eixida: Dijous dia 18 a les 16:00 des de P. Espanya. Es prega molta puntualitat.

            El sopar del dia 18 s’avisarà oportunament si es fa de camí o a l’hotel.

Allotjament: ens allotjarem a Figueres, on es trova el Museu Dalí, concretament a l’Hotel Trave, (www.hoteltrave.com).

EXCURSIONS:

(Es distribuiran durant els dies 19, 20, 21 i 22 en funció de la climatologia i altres circumstàncies)

Vilamaniscle-Port de la Selva

Distancia: 21,2 km

Desnivell: +760, -910

Dificultat: l’excursió pot adaptar-se a diferents nivells

L’excursió transcorre pel GR11, senda pirenaica, concretament per la penúltima etapa. La major dificultat és la pujada al monestir de Sant Pere de Rodes des de Llançà (510m) i la baixada fins a La Selva del Mar (450m). La pujada des del monestir fins al castell de Sant Salvador de Saverdera (163m.) es optativa, però recomanable per les magnífiques vistes.

Les persones que vulguen podran finalitzar l’excursió al monestir (km. 15,3) i baixar en bus a Port de la Selva.

Cap de Creus – Paratge Tudela – Portlligat – Cadaqués

Distància: 15 km

Desnivell: + 300 m. (acumulat)

Dificultat: Fàcil

La ruta comença en un dels racons més espectaculars del PN de Cap de Creus, el Paratge Tudela, un espai d’importantíssim interés geològic, on les roques se’ns presenten de forma capriciosa. Després del recorregut pel Paratge Tudela, continuarem fins el mateix Cap de Creus, on els Pirineus s’endinsen en la Mar Mediterrània, després d’una parada per reposar forces, continuarme per l’antic Camí del Cap de Creus a Cadaqués, fins a la encisadora badia de Portlligat, on acabarem l’excursió. Allí agafarem el bus que ens durà fins Cadaqués on deixarem temps lliure per a visitar el poble.

Vilajuïga – Figueres

Distancia: 15 km

Desnivell: +161, -145

Dificultat: Fàcil

El recorregut és part del Camí de Sant Jaume català, i combina el paisatge rural i la visita als pobles de Vilajuïja, Peralada i Vilabertran, amb importants monuments i vestigis històrics.

Cala Joncols – Cap Norfeu – Cala Montjoi

Distància: 8 km.

Desnivell:  200 m. (acumulat9

Dificultat: Fàcil.

El bus ens deixarà a la Cala Montjoi, seguint el traçat del GR 92, que enllaça els nombrosos camins de ronda que recorren la Costa Brava, en endinsarem al Paratge Natura d’Interés Nacional de Cap Norfeu, on farem una passejada per dal de la peninsula que forma el mateix cap que se endinsa en la Mar Mediterránia, de manera que tindrem la mar a banda i banda i als nostres peus tota l’extensió del Golf de Roses. De camí a Roses el bus ens parará per fer una visita al Dolmen de la Creu d’en Cobertella

En finalitzar l’excursió es farà la tornada cap a València.

                   ————

Ya sabéis que todas las salidas están sujetas a modificaciones a criterio de los Coordinadores de las rutas, por distintas causas (climatológicas, técnicas, etc.).

El precio del viaje es de 370 euros/persona, en habitación doble, y 430 euros/persona en individual.

Tenemos disponibles 44 plazas en habitaciones dobles y 6 en individual.

Ya sabéis que no se admiten reservas, solo ingresos en cuenta. El plazo de inscripción comenzará el próximo 28 de enero, y las adjudicaciones son por riguroso orden de ingreso.

NUMERO DE CUENTA:

ES75 2038 6001 2130 0017 7093

Enviar copia del ingreso por correo electrónico a muntanya@cumvalencia.es.

OS ESPERAMOS!!